Vandringer i Odense / Odense forårsvandring
FORÅRSVANDRING I ODENSE:
Søhusskolen, Bispeengen 3, 5270 Odense N.
Buslinje 61 og 140 fra OBC.

Odense forårsvandring

 
   Forårsvandring. En ny vandring i Odense
Forårsvandringens ruter er alle forskellige. Der er smukt overalt. Naturen skifter for hver skridt, og hvorhen øjet sig vender. En oplevelse man glæder sig over og ønsker sig et gensyn med. 
Nogle ruter følger den storslåede dal omkring Stavisåen med græssende kvæg og et righoldigt dyre og planteliv. Forbi jernalderlandsbyen, som er et besøg værd. Gennem et let kuperet terræn fortsætter vandringen til områder med fynske bøgeskov, nåletræer og blomsternde frugttræer.
Andre ruter går gennem flere gamle fynske landsbymiljøer med hver sin kirke. Her ligger stråtækte huse side om side med spændende, moderne nybyggeri, forbi et lille fiskerleje ved Odense Kanal i den gamle gartnerby Stige. desuden er der mulighed for at gå forbi Næsbyhovedskoven og Slotsbanken hvor konge Hans dronning boede. Rundt om havnen, gennem Skibshuskvarteret, over Odins Bro og forbi et spændende Form og Idrætsrum ved Nistedvej tæt på målet.
Planlæg din egen rute i h.t. rutekort, der udleveres ved start.
 
 
 
 

 

Vandringen er åben for alle. Deltagelse sker på eget ansvar. Vandreturene er velegnet til stavgang. Kortskitse fås ved start. Ruterne er afmærket med Fodslaw- pile og bånd.

Start på 4, 8, 10 km mellem kl. 8,00 - 11,00.

Start på 17, 23, 31 km. mellem kl. 08,00 - 09,00

Der forfindes rastepladser på alle ruter dog undtagen 4 og 8 km. ruterne
Rastepladserne forefindes på: Søhusskolen, ved start og mål, og derudover på: Sct Hans Skole, Næsby Skole og ved bålhytte i Kirkendrupskoven. På rastepladserne sælges forfriskninger. Hunde må gerne deltage hvis de holdes i snor. Der er toilet på alle skolerne.
KUN KONTANT BETALING.
           
IVV- og foreningsstempel på alle ruter.
 
 Yderligere oplysninger
Bodil Rasmussen
TLF: 24 46 20 69 E.adr. bodilr08@gmail.com
 
 
 
Palle Hertzum Petersen